výživové poradenství a kurzy vaření v Praze

RAW Kokosovo-mandlovo-kakaové řezy

Suroviny:

Na bílou vrstvu:
1 šálek (kávový hrníček) kokosu
1 šálek mletých mandlí
2 lžíce za studena lisovaného kokosového oleje (koupíte třeba v DM)
3 lžíce Agáve sirupu (koupíte tamtéž)

Na hnědou hmotu:
2 šálky bio datlí
1 zralé avokádo
1/2 šálku raw kakaového prášku


Postup:

Všechny suroviny na bílou vrstvu rozmixujte dohladka. Misku vyložte potravinovou folií a hmotu pěkně rovnoměrně vtlačte na dno. Dejte do lednice. 

Rozmixujte datle, pak další suroviny na hnědou hmotu a navrstvěte na bílou vrstvu. Uhlaďte vlhkou stěrkou.


A nechce v lednici pěkně ztuhnout.