výživové poradenství a kurzy vaření v Praze

Kurz vaření BEZLEPKOVÉ OBILNINY A JAK NA NĚ

Srdečně zveme na odpolední kurz zdravého vaření bez lepku s výživovou poradkyní Zuzanou Komůrkovou

Co se naučíte?

Uvařit zdravé menu od předkrmu po dezert s využitím 3 bezlepkových obilnin - POHANKY, JÁHEL A PSEUDOOBILNINY QUINOY, na které často v naší stravě zapomínáme. A je to velká škoda! Nejen ti, kteří se díky intoleranci, alergii či celiakii musí stravovat bezlepkově, ocení větší pestrost při přípravě pokrmů. Řekneme si, jak je správně připravit, na co se dají použít včetně typů na další zajímavé recepty a čím jsou prospěšné našemu zdraví.

MENU:

  • Zeleninový salát s quinoou
  • Pohankové palačinky plněné špenátem, cottage a uzeným lososem
  • Celerová krémová polévka s pohankovými nočky
  • Quinoové rizoto s červenou řepou, kozím sýrem a ořechy
  • Jahelník s jablky, švestkami a mandličkami

Součástí kurzu je ochutnávka všech připravených jídel. Co nesníte na místě, odnesete si s sebou. Vlastní krabičky vítány :)

      

Termín: NEDĚLE 25. 2. 2018 od 14 hod. Délka trvání cca 3-4 hodiny dle zručnosti a nálady účastníků.

Cena:  1500,- Kč / osoba  (v ceně skripta s recepty a informacemi o použitých surovinách)

Místo konání: Studio Cesta ke změně, Bubenská 704/51, Praha 7 - Holešovice.

Počet míst je omezen na 6! Místo si, prosím, rezervujte do 22. 2.  2018 prostřednictvím formuláře níže nebo na e-mailu: zuzana@vyzivoukezmene.cz / tel: 605 500 598.



Přihlaste se na kurz již nyní:


související služby: