výživové poradenství a kurzy vaření v Praze

Kurz bezlepkového vaření DÝNĚ!!! A CO S NÍ?

Srdečně zveme na kurz zdravého vaření s výživovou poradkyní a autorkou bezlepkové kuchařky Zuzanou Komůrkovou

Co se naučíte?

Seznámíte se se skvělou, zdravou a chutnou podzimní surovinou - dýní Hokaido. Naučíte se uvařit menu od předkrmu až po luxusní a netradiční dezert vhodné pro každého - děti, vegetariány i bezlepkáře.

MENU:

  • Předkrm - dýňové hranolky s červenou cibulí a avokádovým dipem
  • Polévka - dýňová pikantní s paprikami a zázvorem
  • Hlavní chod – dýňové rizoto s kozím sýrem
  • Dezert – dýňový koláč s pekanovými ořechy

         

Součástí kurzu je ochutnávka všech připravených jídel. Co nesníte na místě, odnesete si s sebou.

Termín: ČTVRTEK 4. 10. 2018 od 18 hod. Délka trvání cca 3 hodiny podle zručnosti a nálady účastníků.

Místo konání:  Zlatá dílnaK Horkám 19/21, Praha 10 - Hostivař (zastávka MHD Hostivařské náměstí, BUS 177 z metra Skalka, nebo možnost pohodového parkování přímo ve dvoře)

CENA:  1500,- Kč / osoba  (v ceně skripta s recepty a informacemi o použitých surovinách)

S sebou prosím: plastové krabičky na vzorky jídla, zástěru (pokud jste zvyklí v ní vařit) a přezůvky (pokud preferujete vlastní).

Počet míst je omezen na 6! Místo si, prosím, rezervujte do 27. 9. 2018 prostřednictvím formuláře uvedeného níže nebo na e-mailu: zuzana@vyzivoukezmene.cz / tel: 605 500 598. 



Přihlaste se na kurz již nyní:


související služby: