výživové poradenství a kurzy vaření v Praze

BLOG Výživou ke změně od 17.11.2018

BLOG Výživou ke změně od 17.11.2018Naše práce

Všechny nové recepty na jednom místě!
Domácí klíčení: tipy výživových poradců

Domácí klíčení: tipy výživových poradcůNaše práce

Článek na Vitalia.cz o tom proč a jak klíčit.
Lepší život, nebo hazard se zdravím? Veganská strava očima výživové poradkyně

Lepší život, nebo hazard se zdravím? Veganská strava očima výživové poradkyněNaše práce

Rozhovor pro Patalie.cz se Zuzkou Komůrkovou
DOTISK kuchařky VÝŽIVOU KE ZMĚNĚ!!!

DOTISK kuchařky VÝŽIVOU KE ZMĚNĚ!!!Naše práce

Pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa.
Vaření se Zuzanou Komůrkovou v Polopatě na ČT1

Vaření se Zuzanou Komůrkovou v Polopatě na ČT1Naše práce

Naše lektorka v Polopatě na ČT1
Vaříme z batátů a rebarbory v Polopatě

Vaříme z batátů a rebarbory v PolopatěNaše práce

Zuzana Komůrková vaří na ČT1.
POLOPATĚ - co s vykoledovanými vejci?

POLOPATĚ - co s vykoledovanými vejci?Naše práce

Vaření se Zuzkou Komůrkovou.
Reportáž z našeho kurzu vaření s pohankou - OnaDnes - 23.1.2017

Reportáž z našeho kurzu vaření s pohankou - OnaDnes - 23.1.2017Naše práce

Reportérka MF Dnes na kurzu vaření s pohankou ve Studiu Cesta ke změně.
PRVNÍ POLOVINA ZÁŘÍ = PODPORA SLEZINY

PRVNÍ POLOVINA ZÁŘÍ = PODPORA SLEZINYNaše práce

V první polovině září je nejoslabenějším orgánem slezina. Jak ji podpořit a pomoci?
Oznámení o ukončení činnosti Studia Cesta ke změně

Oznámení o ukončení činnosti Studia Cesta ke změněNaše práce

Jedna etapa pomalu končí, nová začíná.
BEZLEPKOVÁ DIETA: SKVĚLE SE DÍKY NÍ HUBNE. HLAVNĚ NA BŘIŠE!

BEZLEPKOVÁ DIETA: SKVĚLE SE DÍKY NÍ HUBNE. HLAVNĚ NA BŘIŠE!Naše práce

Někdo lepek zkrátka jíst nemůže a nemá volbu. V současnosti však stále přibývá těch, kteří se stravují bez lepku dobrovolně. Proč?
Naše hodnocení snídaní redaktorů webu prozeny.cz

Naše hodnocení snídaní redaktorů webu prozeny.czNaše práce

www.prozeny.cz
ROZHOVOR PRO ZDRAVOU 5 A NADAČNÍ FOND ALBERT

ROZHOVOR PRO ZDRAVOU 5 A NADAČNÍ FOND ALBERTNaše práce

Rozhovor o zdravém životním stylu a kváskovém chlebu s naší poradkyní a lektorkou kurzů vaření Zuzanou Komůrkovou