Článek na Vitalia.cz o tom proč a jak klíčit.
Rozhovor pro Patalie.cz se Zuzkou Komůrkovou
Pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa.
Naše lektorka v Polopatě na ČT1
Zuzana Komůrková vaří na ČT1.
Vaření se Zuzkou Komůrkovou.
Reportérka MF Dnes na kurzu vaření s pohankou ve Studiu Cesta ke změně.
V první polovině září je nejoslabenějším orgánem slezina. Jak ji podpořit a pomoci?
Všechny nové recepty na jednom místě!
Jedna etapa pomalu končí, nová začíná.
Někdo lepek zkrátka jíst nemůže a nemá volbu. V současnosti však stále přibývá těch, kteří se stravují bez lepku dobrovolně. Proč?
www.prozeny.cz
Rozhovor o zdravém životním stylu a kváskovém chlebu s naší poradkyní a lektorkou kurzů vaření Zuzanou Komůrkovou