výživové poradenství a kurzy vaření v Praze

Znáte tradiční Velikonoční pečivo?

Znáte tradiční Velikonoční pečivo?Naše práce

Na Velikonoce se tradičně pečou sladké pokrmy. Znáte je a pečete je? Víte něco o jejich významu?
DOTISK kuchařky VÝŽIVOU KE ZMĚNĚ!!!

DOTISK kuchařky VÝŽIVOU KE ZMĚNĚ!!!Naše práce

Pohodová vegetariánská a bezlepková kuchařka s tipy pro vegany i milovníky masa.
Natáčení vaření se Zuzanou Komůrkovou pro Polopatě vysílané na ČT1

Natáčení vaření se Zuzanou Komůrkovou pro Polopatě vysílané na ČT1Naše práce

Naše lektorka v Polopatě na ČT1
Vaříme z batátů a rebarbory v Polopatě

Vaříme z batátů a rebarbory v PolopatěNaše práce

Zuzana Komůrková vaří na ČT1.
POLOPATĚ - co s vykoledovanými vejci?

POLOPATĚ - co s vykoledovanými vejci?Naše práce

Vaření se Zuzkou Komůrkovou.
Reportáž z našeho kurzu vaření s pohankou - OnaDnes - 23.1.2017

Reportáž z našeho kurzu vaření s pohankou - OnaDnes - 23.1.2017Naše práce

Reportérka MF Dnes na kurzu vaření s pohankou ve Studiu Cesta ke změně.
Oznámení o ukončení činnosti Studia Cesta ke změně

Oznámení o ukončení činnosti Studia Cesta ke změněNaše práce

Jedna etapa pomalu končí, nová začíná.
BEZLEPKOVÁ DIETA: SKVĚLE SE DÍKY NÍ HUBNE. HLAVNĚ NA BŘIŠE!

BEZLEPKOVÁ DIETA: SKVĚLE SE DÍKY NÍ HUBNE. HLAVNĚ NA BŘIŠE!Naše práce

Někdo lepek zkrátka jíst nemůže a nemá volbu. V současnosti však stále přibývá těch, kteří se stravují bez lepku dobrovolně. Proč?
Naše hodnocení snídaní redaktorů webu prozeny.cz

Naše hodnocení snídaní redaktorů webu prozeny.czNaše práce

www.prozeny.cz
ROZHOVOR PRO ZDRAVOU 5 A NADAČNÍ FOND ALBERT

ROZHOVOR PRO ZDRAVOU 5 A NADAČNÍ FOND ALBERTNaše práce

Rozhovor o zdravém životním stylu a kváskovém chlebu s naší poradkyní a lektorkou kurzů vaření Zuzanou Komůrkovou